Logo

Jordbær-rabarberkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bund:
½ kg groft revet marcipan
100 g sukker
1 æg
½ dl vand
125 g margarine (mælke og soyafri)
75 g hvedemel
1 tsk bagepulver

Kompot:
5 skyllede, snittede rabarberstilke, dampet møre i ovnen og drysset
med flormelis (50 g)
250 g jordbær i skiver

Marengs:
3 stiftpiskede æggehvider
150 g flormelis
175 g kokosmel

Bland marcipan, sukker og æg i en skål.
Giv vand og margarine et opkog.
Flyt gryden fra varmen, lad margarinen smelte og pisk denne blanding i marcipanmassen.
Vend melet, blandet med bagepulver, i, og bred dejen ud i en smurt springform.
Bages i ovnen ved 175 o i 30 min.
Mens bunden bager, blandes de dampede rabarber med jordbærene.
Når bunden er bagt, fordeles kompotten over den.
Bland de stiftpiskede hvider med flormels og kokosmel og bred det over
kompotten.
Bag kagen færdig ved 180 o i 20-40 min til marengsen er gylden og stivnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.703 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her