Logo

Jordbærrand med cremesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g frosne jordbær
6 blade husblas
2 dl skummetmælk
1 æg
1 tsk Maizenamel
1 tsk citronsaft
sukker eller flydende Sød
 
Læg husblassen i blød i koldt vand.
Tag 8 pæne jordbær fra og blend resten med sukker / Sød.
Smelt husblassen med det vand, der hænger ved og hæld det i
jordbærrene.
Hæld massen i en randform, tilsæt de pæne bær og lad den stivne.
Vendes ud på et fad inden serveringen.

 
Cremesauce:
Pisk æg, sukker / Sød, citronsaft og Maizenamel sammen.
Bring mælken i kog og hæld den, under kraftig piskning, i æggemassen.
Hæld massen tilbage i gryden og giv et kort opkog.
Serveres afkølet til jordbærranden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.613 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her