Logo

Jordbærrand med cremesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

400 g frosne jordbær
6 blade husblas
2 dl skummetmælk
1 æg
1 tsk Maizenamel
1 tsk citronsaft
sukker eller flydende Sød
 
Læg husblassen i blød i koldt vand.
Tag 8 pæne jordbær fra og blend resten med sukker / Sød.
Smelt husblassen med det vand, der hænger ved og hæld det i
jordbærrene.
Hæld massen i en randform, tilsæt de pæne bær og lad den stivne.
Vendes ud på et fad inden serveringen.

 
Cremesauce:
Pisk æg, sukker / Sød, citronsaft og Maizenamel sammen.
Bring mælken i kog og hæld den, under kraftig piskning, i æggemassen.
Hæld massen tilbage i gryden og giv et kort opkog.
Serveres afkølet til jordbærranden.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.279 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• JordbærvacherinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Abrikostærte 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Klassisk crépe med citroncreme, jasminte-sorbet ...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærvacherinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os