Logo

Jordbæris på sprød bund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Bund:
6 digestive kiks
3 plader Daim
75 g smør
 
Is:
500 g let frossen jordbær (de skal være let frosne en times tid i fryseren er passende)
150 g flormelis
1/2 l. fløde
4 pasteuriserede æggeblommer
korn af en vanilje stang
 
Pynt:
Friske jordbær i kvarte og lidt flødeskum
 
Kom ingredienserne til bunden i en foodprocessor og mix det sammen.
For en springform med plastfolie tryk dejbunden ud heri og stil den i køleskabet.
Mix jordbær og 100 g af flormelissen i en foodprocessor til det er helt jævnt.
Pisk æggeblommerne med resten af flormelissen og vanilje til det er cremet.
Pisk fløden til skum og vend det i æggemassen.
Tag 1/3 fra og vend jordbærrene i resten af skummet .
Hæld jordbærskum i formen og fordel den hvide ismasse over det gør ikke noget at de to slags ismasser blander sig lidt.
Dæk isen til og frys den.
Tag iskagen ud af formen fjern folien og stil iskagen på et fad.
Pynt med flødeskum og jordbær.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.025 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mungbønne-dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladefondue med frugt og nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med blommer og appelsinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mungbønne-dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os