Logo

Jordbærkage med marcipanbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook



#

200 g rå marcipan
150 g smør
1 æg
175 g sukker
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver

Fromage:
2 æggeblommer
75 g sukker
3 blade husblas
Reven skal af 1 appelsin
1/2 dl appelsinsaft
2 1/2 dl piskefløde

Pynt:
300 g friske jordbær
*


Rør marcipan og smør sammen. Rør ægget i sammen med sukker.
Bland hvedemel og bagepulver og rør det i.
Bred dejen ud på en bradepande, ca 22x34 cm.

Bag bunden lysebrun ved 180 °C i ca 40 min. Køl den af.


Fromage:
Æggeblommer og sukker røres godt og appelsinsaft og –skal tilsættes.

Udblød husblasen i koldt vand i 3-4 min.
Vrid vandet af og smelt den ved at overhølde den med en smule spilkogende vand, mens der røres.
Rør husblasen i æggemassen.
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen.
Bred fromagen ud over den kolde marcipanbund og pynt med friske jordbær.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Connys Rabarberkage - bradepandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Halloween-kageChokoladekage lagt sammen med appelsinsmørcreme og pyntet som en græskarmand
• Royal Dessertkage Kagen kan fryses eller gemmes i kagedåse
• Sommerpie amerikanskSelv midt i ugen kan det være tid til en dessert, specielt når den er fyldt med frugt og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os