Logo

Jordbærkoldskål med kammerjunkere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g frosne jordbær
1 l. kærnemælk
1 dl piskefløde
4 spsk sukker

Jordbær, 1 dl af kærnemælken, fløden og sukkeret pureres i food.processoer.
hældes i en serveringsskål.
bland resten af kærnemælken i
server kammerjunkere eller tvebakker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 730 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsin trifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kræmmerhuse med brombærcreme En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banankage 10 fedt %Prøv denne lækre banankage med kun 10 % fedt. Prøv eventuelt at putte lidt citronsaft...
• Appelsin trifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os