Logo

Jordbærkompot med orangeblomst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 personer

1 kg jordbær
200 g stødt melis
1 spsk orangeblomstvand

I stedet for orangeblomstvand kan man koge nogle orangeblomster eller skrællen fra en usprøjtet appelsin og/eller en stang vanilje, som er skåret igennem på langs.

Vask jordbærrene i en sigte under vandhanen. Derefter tørres de, stilken tages af, og de lægges i en stor skål. Varm sukkeret og 2 dl vand i en kasserolle. Lad det koge i 5 minutter, hvorefter det tages af ilden, og der tilsættes orangeblomstvand. Derefter hældes det kogende over jordbærrene. Lad det stå koldt i 24 timer.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 699 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HyldesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vindruesalat med ingefærcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær og balsamicoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HyldesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os