Logo

Jordbærkompot med vaniljecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kilo jordbær
sukker
mynteblade
Creme:
2 stk pasteuriserde æggeblommer
2-4 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
2 dl piskefløde
 
Skær ⅔ af jordbærrene i skiver.
Kom resten af jordbærrene i en blender og blend dem.
Tilsæt sukker og bland bærmosen med jordbærskiverne.
Pisk æggeblommer og sukker luftigt i en skål, tilsæt vaniljesukker.
Tilsæt piskefløde og pisk til det har en cremet konsistens.
Fordel bærrene og cremen på små asietter og pynt med mynte.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.162 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?