Logo

Jordbærkompot med vaniljecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kilo jordbær
sukker
mynteblade
Creme:
2 stk pasteuriserde æggeblommer
2-4 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
2 dl piskefløde
 
Skær 2/3 af jordbærrene i skiver.
Kom resten af jordbærrene i en blender og blend dem.
Tilsæt sukker og bland bærmosen med jordbærskiverne.
Pisk æggeblommer og sukker luftigt i en skål, tilsæt vaniljesukker.
Tilsæt piskefløde og pisk til det har en cremet konsistens.
Fordel bærrene og cremen på små asietter og pynt med mynte.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 942 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grund-gelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sønderjydsk brødtærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid chokolademousse med solbærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grund-gelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os