Logo

Jordbærkompot med vanillecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 l jordbær
flormelis
 
Creme:
4 spsk sukker
2 æggeblommer (pasteuriserede)
2 dl piskefløde
1 tsk vaniljesukker med ægte vanilje
 
Skær 2/3 af bærrene i skiver.
Resten blendes og tilsættes flormelis efter smag.
Bland de skivede bær og puréen.
Creme: Pisk sukker og æggeblommer skummende med vaniljesukker.
Tilsæt piskefløde og pisk, til det får en cremet konsistens.
Serveres straks. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 813 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med is og syltetøjTynde friskbagte pandekager er der vist ingen, der kan modstå. Server evt. en frisklavet...
• Coupe Tout le mondeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PåskedessertkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med is og syltetøjTynde friskbagte pandekager er der vist ingen, der kan modstå. Server evt. en frisklavet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os