Logo

Jordbærkompot med vanillecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 l jordbær
flormelis
 
Creme:
4 spsk sukker
2 æggeblommer (pasteuriserede)
2 dl piskefløde
1 tsk vaniljesukker med ægte vanilje
 
Skær ⅔ af bærrene i skiver.
Resten blendes og tilsættes flormelis efter smag.
Bland de skivede bær og puréen.
Creme: Pisk sukker og æggeblommer skummende med vaniljesukker.
Tilsæt piskefløde og pisk, til det får en cremet konsistens.
Serveres straks. 
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.086 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?