Peanut butter fudge icecream, hot fudge sauce with butter cookies
 
Jordnøddeis:
4 spsk  grov jordnøddesmør
1 dåse karamelliseret kondenseret mælk (dåsen koges i vand i en gryde i 4 timer, så mælken bliver helt karamelagtig!)
10 æg
400 g rørsukker
2 l. letpisket flødeskum
Vanilleessens
 
Karamelsauce:
4 ½ dl hakket chokolade 
2 ½ dl smør
7 dl sukker
6 ½ dl kondenseret mælk 
1 tsk  vaniljesukker
1 knsp. salt
 
Jordnøddesmåkager: 
125 g smør
½ spsk  vaniljeessens 
½ spsk  reven citronskal 
¾ dl sukker
¾ dl brun farin
¾ dl jordnøddesmør 
3 dl hvedemel
1 tsk  natron
1 knsp. salt
 
Jordnøddeis: Pisk æg og sukker sammen. 
Pisk mælk og jordnøddesmør samt vaniljeessens og vend æggene i. 
Fold til sidst flødeskum i og frys cremen.
 
Karamelsauce: Smelt chokolade og smør i en gryde ved lav varme under konstant omrøring.
Pisk sukker og mælk i lidt ad gangen og bring på kogepunktet. 
Kog videre under konstant omrøring i 8 minutter. 
Tag gryden af blusset og tilsæt vaniljesukker og salt.
Saucen kan opbevares på køl, men bør serveres lun.
 
Jordnøddesmåkager: Pisk smør, vanilje, citronskal, sukker, farin og jordnøddesmør sammen og vend hvedemel, natron og salt i.
Form dejen til bittesmå kugler på størrelse med en 1-krone og pres dem halvflade med en gaffel. 
Bag småkagerne ved 180ºC i 10-15 minutter.