Logo

Jordbær-youghurtis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g jordbær
4 ¼ dl yoghurt
¾ dl piskefløde
175 g flormelis
½ stang polynesisk vanilje eller 1 hel alm.
citronsaft

Stil en form der kan rumme et par liter i fryseren.
Gør jordbærrene i stand. Frys dem.
Kom frosne bær i en blender med vaniljestangen og de øvrige ingredienser bortset fra citronsaft.
Blend til en tungtflydende masse.
Smag til med citronsaft og måske flormelis.
Kom straks i jordbær-youghurtisen i formen og stil tilbage i fryseren 3-4 timer.
Rør isen igennem nogle gange mens den fryser ind.
Er isen blev gennemfrossen stilles den ½-1 time i køleskabet før serveringen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.513 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Drambuie is med marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbertrifli 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Franske kanelpærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Drambuie is med marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!