Logo

Jordbær-youghurtis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g jordbær
4 ¼ dl yoghurt
¾ dl piskefløde
175 g flormelis
½ stang polynesisk vanilje eller 1 hel alm.
citronsaft

Stil en form der kan rumme et par liter i fryseren.
Gør jordbærrene i stand. Frys dem.
Kom frosne bær i en blender med vaniljestangen og de øvrige ingredienser bortset fra citronsaft.
Blend til en tungtflydende masse.
Smag til med citronsaft og måske flormelis.
Kom straks i jordbær-youghurtisen i formen og stil tilbage i fryseren 3-4 timer.
Rør isen igennem nogle gange mens den fryser ind.
Er isen blev gennemfrossen stilles den ½-1 time i køleskabet før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.977 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her