Logo

Kærnemælksfromage 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl kærnemælk
4 spsk sukker
1 tsk Vanille
25 g smuttede, hakkede mandler
5 blade husblas
2 dl piskefløde, pisket til skum
1 ½ dl kirsebærsyltetøj

Husblasen udblødes i koldt vand, tages op og smeltes over damp. Sukker, Vanila og mandler røres i. Kærnemælken tilsættes lidt efter lidt. Man rører af og til deri, og når fromagen begynder at blive nævn, vendes flødeskummet forsigtigt i. Syltetøjet lægges i en skål. Fromagen lægges ovenpå og pyntes med hele bær, når den er stivnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.879 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her