Logo

Kærnemælksfromage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 æg, delte
5 spsk sukker
2 spsk citronsaft
5 blade husblas
2 ½ dl kærnemælk

Pynt:
1 dl piskefløde, pisket til skum

Æggehviderne piskes stive og derpå seje med 1 spsk sukker. Æggeblommer og 4 spsk sukker piskes godt. Citronsaft tilsættes. Den udblødte, smeltede husblas røres i og derpå kærnemælken lidt efter lidt. Når fromagen kan “bære”, vendes æggehviderne forsigtigt deri. Desserten hældes op og pyntes med flødeskum.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.374 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?