Logo

Kærnemælksfromage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg, delte
5 spsk sukker
2 spsk citronsaft
5 blade husblas
2 ½ dl kærnemælk

Pynt:
1 dl piskefløde, pisket til skum

Æggehviderne piskes stive og derpå seje med 1 spsk sukker. Æggeblommer og 4 spsk sukker piskes godt. Citronsaft tilsættes. Den udblødte, smeltede husblas røres i og derpå kærnemælken lidt efter lidt. Når fromagen kan “bære”, vendes æggehviderne forsigtigt deri. Desserten hældes op og pyntes med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.193 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her