Logo

Kærnemælkskoldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1-2 æg
2-4 spsk sukker efter smag
ca. 1/2 citron
1 liter kærnemælk

Pisk æg og sukker til æggesnaps i serveringsskålen. Vask citronen og skræl den tyndt. Tilsæt citronskræl og iskold kærnemælk under omrøring. Smag til med citronsaft.
Sæt koldskålen koldt indtil serveringen.

Variationer:
Koldskål kan krydres med kardemomme, vaniljesukker, el. appelsin i stedet for citron. Ituskåren frugt, hele bær, snittede mandler el. flødeskum kan serveres til koldskål.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 996 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Muddis solbærdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladecreme med rabarberkompotEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekage-lagkage med is og chokoladesauceDet ligner en lagkage, men bundene består af en kæmpe bunke pandekager, og imellem lagene...
• Muddis solbærdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!