Logo

Kærnemælkskoldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1-2 æg
2-4 spsk sukker efter smag
ca. 1/2 citron
1 liter kærnemælk

Pisk æg og sukker til æggesnaps i serveringsskålen. Vask citronen og skræl den tyndt. Tilsæt citronskræl og iskold kærnemælk under omrøring. Smag til med citronsaft.
Sæt koldskålen koldt indtil serveringen.

Variationer:
Koldskål kan krydres med kardemomme, vaniljesukker, el. appelsin i stedet for citron. Ituskåren frugt, hele bær, snittede mandler el. flødeskum kan serveres til koldskål.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 962 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarber galetteMørdej er noget af det nemmeste overhovedet. Man kan endda gøre det med de bare næver! Det...
• Ferskner med toscadejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risdessert med kardemomme og pinjekerner - KheerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber galetteMørdej er noget af det nemmeste overhovedet. Man kan endda gøre det med de bare næver! Det...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os