Logo

Kærnemælkskoldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1-2 æg
2-4 spsk sukker efter smag
ca. ½ citron
1 liter kærnemælk

Pisk æg og sukker til æggesnaps i serveringsskålen. Vask citronen og skræl den tyndt. Tilsæt citronskræl og iskold kærnemælk under omrøring. Smag til med citronsaft.
Sæt koldskålen koldt indtil serveringen.

Variationer:
Koldskål kan krydres med kardemomme, vaniljesukker, el. appelsin i stedet for citron. Ituskåren frugt, hele bær, snittede mandler el. flødeskum kan serveres til koldskål.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.173 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gammeldags søndags trifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbærtærter med sprødt sukkerlagDe fine små tærter er fyldt med friske stikkelsbær og blød vaniljecreme. På toppen er et...
• HindbærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags søndags trifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!