Logo

Kærnemælkskoldskål 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 æg
100 g sukker
1 tsk vaniljesukker
Saft og skal af 1 citron
1 ½ l. kærnemælk

Æggene røres med sukker og vaniljesukker, kærnemælken tilsættes og suppen smages til med citronskal- og saft. Den serveres enten med tvebakker eller flødeskum.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.395 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her