Logo

Kaffesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
60 g kaffebønner
5 dl mælk
2 spsk majsstivelse
2 spsk sukker
45-60 g rosiner
4 spsk lys rom
 
Varm kaffe og mælk til kogepunktet.
Tag gryden fra varmen og lad det blive koldt.
Bland lidt af mælken med majsstivelsen og sukker.
Varm resten af mælken op til lige inden kogepunktet.
Si kaffebønnerne fra.
Pisk mælken i sukkerblandingen.
Kom det tilbage i gryden og varm op, til saucen koger.
Tag gryden fra varmen.
Lidt rom eller kaffelikør kan tilsættes.
Udblød rosinerne en halv time i rom inden de tilsættes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.426 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fersken a la CarolinaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à la mande fra LauraEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frossen jordbærsky SørensEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fersken a la CarolinaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os