Logo

Karamel-æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g sukker
2 dl vand
1-2 spsk smør
3/4 kg æbler
100 g hindbærsyltetøj
100 g rasp
50 g smør

Pynt:
2 dl piskefløde
1 tsk vanilje

Æblerne skylles, skrælles og deles. Kernehus, blomst og stilk skæres fra. Sukkeret smeltes til karamel i en gryde. Vand, smør og æbler tilsættes. Æblerne koges næsten møre under låg.
I et ovnfast, smurt fad lægges halvdelen af æblerne. Hindbærsyltetøjet hældes over og drysses med halvdelen af raspen. Resten af æblemosen lægges på og drysses med rasp. Smørklatter anbringes her og der.

Bages 1/2 time ved 200º. Desserten serveres lunken med flødeskum, smagt til med Vanila.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stikkelsbærtærter med sprødt sukkerlagDe fine små tærter er fyldt med friske stikkelsbær og blød vaniljecreme. På toppen er et...
• Hjemmelavet istærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ValnøddeparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbærtrifli med marengskysVi har vendt groft knuste marengskys i triflien, ligesom de gør i den engelske dessert:...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os