Logo

Kathrineblommekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kager

250 g svesker uden sten
50-75 g smuttede mandler
6 æg
150 g sukker
korn af ½ -1 vaniljestang
4 dl sødmælk eller fløde 13%
flødeskum

Bland sveskerne med mandlerne i et smurt, ovnfast fad. Pisk æg og sukker tykt med vaniljekorn, tilsæt mælk eller fløde, hæld æggemassen over fyldet i fadet og bag desserten i ovnen ved 225° C, ca. 30 min. til den er lysebrun og æggemassen er stivnet.

Server lun med koldt flødeskum.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.960 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen for en rigsret i Minksagen?

Effektiv reklame - klik her