Logo

Katrineblommedessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
20-30 svesker uden sten
20-30 smuttede mandler
6 hele æg
125 g sukker
1/2 l kaffefløde
1 stg vanilje
3/4 l piskefløde
 
Anbring mandler i sveskerne og placer dem i et smurt ovnfast fad. Æggeblommerne og sukker røres hvidt.
Fløden koges op med vanilje.
Den kogende fløde piskes over i æggene og det køles let af.
Vend de stiftpiskede æggehvider i.
Cremen hældes over sveskerne.
Sæt det i ovnen i vandbad ved 170ºC, i ca. 60 minutter.
Stik eventuelt i massen med en gaffel for at kontrollere om den er færdig. Køles af og pyntes med flødeskum eller hvad fantasien bringer!
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 732 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Avocado- og bananmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Limemousse-tærte med kiwiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BlommetrifliBlommetrifli er en fantastisk dessert. For det første er den nem at lave og smager super...
• Avocado- og bananmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os