Logo

Kejserinderis med frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 dl grødris
1/2 l mælk
1/2 tsk salt
2 bl. husblas
1/2 stang vanilje
6 æggeblommer
Ca. 125 g sukker
1/2 l piskefløde
50 g mandler
4 æbler
4 appelsiner
 
Pynt: Mandarin og vindruer.
 
Kog ris og mælk til grød i en tykbundet gryde, ca. 1 time.
Rør rundt nu og da, så risene ikke sætter sig på grydebunden.
Smag til med salt.
Udblød husblasen i koldt vand, knug vandet af, og smelt husblasen i den
varme grød.
Skrab kornene ud af vaniljebælgen, og pisk dem med æggeblommer og
sukker.
Pisk fløden stiv, og bland den i æggemassen. Smut og hak mandlerne.
Skræl æbler og appelsiner, og skær frugten i små stykker.
Bland mandler og evt. en hel mandel samt frugt i risene.
Hæld desserten i en skål og stil den køligt.
Pynt med små stykker mandarin og vindruer.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.183 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsin vodkasorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kræmmerhuse 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banankage uden sukker- diabetikerBanankage, der er velegnet til diabetikere i det kagen ikke indeholder sukker med...
• Appelsin vodkasorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os