Logo

Kirsebærsuppe med kanelflødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kirsebærsuppe med kanelflødeskum

 

1/2-1 l kirsebær
1/2 l vand
2 dl rødvin
2 kanelstænger
2 dl rørsukker
1 tsk vaniljesukker med ægte vanilje
1 spsk kartoffelmel

2 dl piskefløde
1 tsk stødt kanel
2 tsk flormelis

 

Skyl kirsebærrene, og tag stenene ud.
Rør vin, vand, rørsukker, kanel og kirsebær sammen i en kasserolle.

Kog det op, og lad det simre i 5 minutter.

Rør kartoffelmelet ud i lidt vand, og jævn suppen.

Tilsæt vaniljesukker.
Lad det køle af.

Si bærrene fra (gem dem, og server dem til is).

Pisk fløden stiv sammen med flormelis og kanel.

Server suppen med kanelflødeskum og eventuelt en kage eller kammerjunkere.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.586 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær marineret i hyldeblomstEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblepie, franskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kaffedessert med makronerNyd den opkvikkende kaffedessert som en sød afslutning. Let opskrift der laves på kun 20...
• Jordbær marineret i hyldeblomstEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os