Logo

Kirsebærtrifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
makroner
kirsebærvin
kirsebærcreme
flødeskum
 
Creme:
¼ l piskefløde
25 g melis
10 g smør
15 g cremepulver
majsmel
2 æggeblommer
25 g knuste makroner
 
Halvdelen af fløde og sukker koges op.
Resten blandes og røres med den kogende fløde, derefter koges det hele
godt igennem.
Kan blandes med fx. flødeskum, likør, frugtessens efter smag.  
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?