Logo

Kirsebærtrifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
makroner
kirsebærvin
kirsebærcreme
flødeskum
 
Creme:
1/4 l piskefløde
25 g melis
10 g smør
15 g cremepulver
majsmel
2 æggeblommer
25 g knuste makroner
 
Halvdelen af fløde og sukker koges op.
Resten blandes og røres med den kogende fløde, derefter koges det hele
godt igennem.
Kan blandes med fx. flødeskum, likør, frugtessens efter smag.  
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.039 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolade tagliatelle med hindbær og basilikumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• OstesoufléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• CitrontærteEr du også tosset med citrus i desserter – det syrlige og det søde i en perfekt aromatisk...
• Chokolade tagliatelle med hindbær og basilikumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os