Logo

Kirstens blommedessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 glas (700 g) blommer eller friske blommer
4 tsk Maizenamel
 
Dej:
4 æg
1 dl sukker
50 g hasselnødder
4 spsk makronrasp eller 8 makroner
2-2 1/2 dl piskefløde
 
Blommerne (uden sten) + 2 dl saft hældes i et ovenfast fad. Maizenamel sigtes og drysses over blommerne.
Fadet sættes i ovnen i 15 min. ved 225°C, når der bruges friske blommer skal fadet sættes i ovnen i 20 min ved 175°C.
Æggeblommerne fra de 4 æg røres ud i 1 dl sukker, hasselnøderne hakkes og blandes i sammen med makronraspen.
Heri vendes æggehvide fra de 4 æg, som er pisket stiv.
Denne masse lægges over blommerne i fadet, og det hele sættes tilbage i ovnen i 30 min. ved 175°C.
Desserten serveres lun med kold flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 927 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Squash-ostesouffleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærfrappéEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• TyttebærfromageDesserten er en vanvittig lækker fromage med røde tyttebær
• Squash-ostesouffleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os