Logo

Kiwi mousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g kiwi uden skind
1 frisk ingefær
100 g flormelis
2 dl piskefløde
50 g kagecreme pulver

Kiwi frugten blendes med sukker og ingefær. Fløde røres med pulveret skal stå og trække Vendes sammen, serveres i glas og pyntes med kiwi skiver og syltede ingefær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.076 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Druefromage med pistacierEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbertærte 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frisk frugt i sukkerlage med limeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Druefromage med pistacierEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!