Logo

Kiwi og mintis med champagne og biscotti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 personer

Mintisen:
1/4 ltr mælk
75 g sukker
4 stilke mint med blade
2 kiwifrugter
ca. 2 dl champagne eller anden mousserende vin
Til biscotti:
Denne portion rækker til mindst 20 stk
2 hele æg
1 æggeblomme
300 g sukker
300 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
ca. 35 g hele pistachekerner
100 g mandler

Høje glas eller skåle til at servere desserten i.
Isen:
Kog mælk og sukker op. Tag gryden fra varmen og læg minten i. Lad det trække mindst 6 timer og gerne natten over. Sigtes.
Fryses i maskine eller i en skål, som under indfrysningen røres i med piskeris, så sorbeten ikke fryser til en hårdklump.
Kiwien skrælles og hakkes, kommes i en skål.
Dejen til biscottierne, kan forbedredes dagen i forvejen.
Pisk sammen æg og blomme med sukkeret. Vend resten i og opbevar denne dej i køl. Sprøjtes ud med sprøjtepose uden tyl. på smurt bagepapir og bages/tørres i ca. 1/2 time med 160ºC.
Skæres i tykke skiver, når det er afkølet.
Serveres bedst samme dag, men kan opbevares et par dage i lufttæt skål.
Når isen skal serveres kommes kiwien i bunden af kolde glas eller skåle. En god kugle is kommes i glassene, lidt fint strimlet mint og et skvat champagne. Servere biscottierne til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 652 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Svensk æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Honning-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vaniljeis med chokoladestykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Svensk æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os