Logo

Kiwi trifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g makroner
1/2 dl lys portvin eller likør
6 kiwifrugter

Creme:
1/2 brevkoldrørt cremepulver
2 1/2 dl mælk
2 1/2 dl piskefløde, pisket til skum

Pynt:
Kiwiskiver
revet chokolade

Makronerne stænkes med vinen. Frugterne skrælles, skæres i skiver og anrettes på makronerne. Cremen tilberedes efter opskriften på posen, og flødeskum blandes i. Cremen hældes over frugten, og desserten pyntes med kiwiskiver og revet chokolade.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 668 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tørrede blommer med blå ost og krydret biscuitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble i skiver med vanille, kokosis og romgranitéEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tørrede blommer med blå ost og krydret biscuitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os