Logo

Kiwifromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 blade husblas
3 kiwi
2 æg
2-3 spsk sukker
2-3 spsk æblemost eller citronsaft
2 dl piskefløde
Pynt: kiwi eller mandariner

Læg husblasen i blød i koldt vand i mindst 5 min. Skræl og mos kiwifrugterne med en gaffel eller findel dem på blender. man kan også halvere frugterne og skrabe frugtkødet ud med en teske.
Del æggene og pisk æggeblommerne hvide og luftige med sukkeret. Tag den udblødte husblas op af vandet og smelt den i æblemost eller citronsaft. Tager kun et øjeblik.
Bland kiwifrugten og husblasen i æggeblandingen. Rør godt. Pisk fløde og æggehvider hver for sig.
Rør forsigtigt først flødeskummet og derpå æggehvideskummet i blandingen. Hæld fromagen i en skål, når den kan "bære" sig selv, dvs. lige før den er blevet helt stiv. Stil den i køleskabet.
Pynt med kiwi og eventuelt med mandarinfileter.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.386 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?