Logo

Kiwifromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 blade husblas
3 kiwi
2 æg
2-3 spsk sukker
2-3 spsk æblemost eller citronsaft
2 dl piskefløde
Pynt: kiwi eller mandariner

Læg husblasen i blød i koldt vand i mindst 5 min. Skræl og mos kiwifrugterne med en gaffel eller findel dem på blender. man kan også halvere frugterne og skrabe frugtkødet ud med en teske.
Del æggene og pisk æggeblommerne hvide og luftige med sukkeret. Tag den udblødte husblas op af vandet og smelt den i æblemost eller citronsaft. Tager kun et øjeblik.
Bland kiwifrugten og husblasen i æggeblandingen. Rør godt. Pisk fløde og æggehvider hver for sig.
Rør forsigtigt først flødeskummet og derpå æggehvideskummet i blandingen. Hæld fromagen i en skål, når den kan "bære" sig selv, dvs. lige før den er blevet helt stiv. Stil den i køleskabet.
Pynt med kiwi og eventuelt med mandarinfileter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.065 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• CocktailfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pærer på makron med portvinscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fersken BelliniEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• CocktailfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os