Logo

Klassisk koldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Klassisk koldskål

 

En meget simpel og klassisk koldskål. Den er perfekt som et mellemmåltid, dessert eller hvis du trænger til lidt godt.

4 personer. Arbejdstid: 0-15 min. Samlet tid: 40 min.

 

# Ingredienser til Klassisk koldskål:

1 bæger pasteuriserede æggeblommer (svarer til to æggeblommer)

4 spsk sukker

1½ tsk vaniljepulver (rent vaniljepulver, ikke vaniljesukker)

½ l Kærnemælk

½ l tykmælk

1 citron, saften heraf

*

Kom æggeblommer og sukker i en skål og pisk det hvidt og luftigt.

Tilsæt vaniljepulver og pisk det sammen med æggesnapsen.

Tilsæt tykmælk og kærnemælk og pisk koldskålen til massen er jævn.

Smag til med citronsaft.

Lad gerne koldskålen trække i køleskabet i 30 min. inden servering.

Server evt. med kammerjunker og friske bær til.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 218 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødkål 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tomatpizza med hvidløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bøffer med rösti og romfromageByd gæsterne på en mør bøf med sprød kartoffelkage, bagte tomater og tomatsmør. Desserten...
• Karamelrand 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os