Logo

Kokos-æbledessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Æblemos:
1 kg æbler smagt til med sukker
 
Kokosmasse:
3 æg
175 g sukker
175-200 g kokosmel
reven skal af citron
vaniljesukker eller kanel
fløde
 
Æblerne skrælles.
Kernehuset fjernes, og æblerne skæres i mindre stykker og koges til mos. Mosen smages til med sukekr, citronskal, vaniljesukker eller kanel og hældes i et ovnfast fad, der er 4-5 cm dybt.
Æggene piskes med sukkeret.
Kokosmel blandes i og massen fordeles over æblemosen.
Bages på en rist midt i ovnen ved 200ºC i 20 minutter.
Serveres kold eller varm med flødeskum.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.089 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her