Logo

Kokos-æbledessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æblemos:
1 kg æbler smagt til med sukker
 
Kokosmasse:
3 æg
175 g sukker
175-200 g kokosmel
reven skal af citron
vaniljesukker eller kanel
fløde
 
Æblerne skrælles.
Kernehuset fjernes, og æblerne skæres i mindre stykker og koges til mos. Mosen smages til med sukekr, citronskal, vaniljesukker eller kanel og hældes i et ovnfast fad, der er 4-5 cm dybt.
Æggene piskes med sukkeret.
Kokosmel blandes i og massen fordeles over æblemosen.
Bages på en rist midt i ovnen ved 200ºC i 20 minutter.
Serveres kold eller varm med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.584 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?




Effektiv reklame - klik her