Logo

Kokos-tranebær-parfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(4 pers.)

2 ½ dl piskefløde
60 g pasteuriserede æggeblommer (ca. 2 stk)
40 + 10 g flormelis
½ vaniljestang, marven af
25 g pasteuriserede æggehvider (ca. 1 stk)
25 g ristet kokosmel
50 g tørrede tranebær

Sæt en stor eller flere små forme på en plade med bagepapir, der stilles i fryseren.
Pisk fløden stiv. Pisk blommerne hvide med de 40 g flormelis og vaniljemarven.
Pisk hviderne til en glat marengs med de sidste 10 g flormelis.
Vend forsigtigt marengs og æggesnaps sammen, vend derefter med flødeskum, kokosmel og tranebær.
Frys massen i de forberedte forme.
Tag isen ud 10 min før servering, ellers er den for hård.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 796 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Eksotisk frugtsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Radisesuppe, Lammefilet og kartoffelmos samt ChokoladesouffléEn dejlig forårsagtig forret. Lammefilet der er saftig og mør, Souffléernes kerne består...
• Friske ferskner fyldt med makronerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!