Logo

Kokosis med Pernod-brombær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g kokosmel
5 dl uhomogeniseret sødmælk
4 æggeblommer
1 dl flormelis
2 blade husblas
¼ l piskefløde
300 g brombær
1 dl sukker
1 dl Pernod
 
Kokosmel og mælk koges igennem.
Æggeblommer og flormelis piskes meget lysegult.
Husblasen udblødes i koldt vand.
Den varme kokosmælkeblanding piskes i æggesnapsen under omrøring, og det hele hældes tilbage i gryden.
Varmes op til 70ºC, hvor cremen jævner, men ikke skiller.
Gryden tages af varmen, og den udblødte husblas smeltes heri.
Når massen er svagt lunken, piskes fløden stiv og vendes i cremen.
Isen fryses minimum 3 timer.
Brombærrene marineres i Pernod i 1 time.
Lidt af marinaden, sukker og ½ dl vand koges ind til sirup, og resten af brombærrene med Pernod tilsættes.
Gryden tages straks af varmen.
Serveres lun/kold til kokosisen. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.792 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her