Logo

Kokosis med ristet kokos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æg
1 dl sukker
1 tsk vaniljesukker
1/2 tsk salt
2 dl kokosmælk
1 dl piskefløde
1/2 dl kokosmel
friske blade af mynte eller citronmelisse
 
Slå æggene ud i en skål.
Tilsæt sukker, vaniljesukker og salt og pisk det hele til en luftig masse.
Hæld kokosmælken og fløden i og rør rundt.
Hæld massen i ismaskinen og kør til isen er hård, ca 30 min.
Kom kokosmelet i en tallerken og rist det i mikroovn på fuld effekt i 3-5
min, så kokosmelet tørrer og får en fin gylden farve.
Fordel kokosisen i pæne skåle.
Drys med ristet kokosmel og pynt med nogle grønne blade.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.143 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bradepandetærte Hvis du gerne vil servere en flot og lækker frugttærte men ikke har et tærtefad, hvorfor...
• Mousse au chocolatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladecreme med rabarberkompotEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bradepandetærte Hvis du gerne vil servere en flot og lækker frugttærte men ikke har et tærtefad, hvorfor...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os