Logo

Kokosmousse med hvid chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kokosmousse med hvid chokolade

 

Kokosmoussen er tilsat hvid chokolade og frisk lime.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Køletid: mindst 1 time.

 

#

150 g hvid chokolade

1 økologisk lime

75 g kokosmel

1 æggehvide (evt. pasteuriseret)

2 spsk sukker

1½ dl piskefløde

Pynt:

japanske kirsebær eller jordbær

*

 

Knæk chokoladen i små stykker, og smelt dem i en skål over et varmt vandbad.

Vask limefrugten, riv skallen fint, og pres saften.

Rør kokosmel og limeskal i den smeltede hvide chokolade, og tag skålen op af vandbadet.

Pisk æggehviden stiv, og pisk sukkeret i.

Tilsæt ca. 2 spsk limesaft.

Pisk fløden til blødt skum.

Vend æggehvideskum og flødeskum i kokosblandingen.

Hæld moussen i portionsglas, og sæt dem i køleskab i mindst 1 time.

Pynt desserterne med japanske kirsebær eller jordbær lige før servering.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 470 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• S'moresS'mores er meget populære i både USA og Canada. S'mores er helt simpelt bare to kiks med...
• CitronfromageFlødeskum var en sjælden vare i efterkrigstiden, derfor blev det oftest kun brugt til...
• Crème brûléeDette er dronningen blandt desserter ganske enkel og helt vidunderlig. Den klassiske crème...
• Chokoladeroulade med råmarine­rede jordbær og citronsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!