Logo

Kold hindbærdrøm

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 personer

250 g Frosne hindbær
16 Makroner, små
1 dl Portvin
1 dl Piskefløde

Makronerne smuldres groft i 4 dessertskåle og overhældes med portvin efter ønske, sættes i køleskab. En pose frosne hindbær sættes til optøning - de er klar, når der udskille saft (~2 timer i stuetemperatur).
Før servering lægges hindbær ovenpå portvins makronerne og der pyntes med flødeskum på toppen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 910 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• JulebuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Squash-mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte hindbærvaflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os