Logo

Kold hindbærdrøm

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 personer

250 g Frosne hindbær
16 Makroner, små
1 dl Portvin
1 dl Piskefløde

Makronerne smuldres groft i 4 dessertskåle og overhældes med portvin efter ønske, sættes i køleskab. En pose frosne hindbær sættes til optøning - de er klar, når der udskille saft (~2 timer i stuetemperatur).
Før servering lægges hindbær ovenpå portvins makronerne og der pyntes med flødeskum på toppen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.095 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Valnødder med kvark og honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med DaimEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbledessert med rugbrød og nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Valnødder med kvark og honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!