Logo

Kold hindbærdrøm

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 personer

250 g Frosne hindbær
16 Makroner, små
1 dl Portvin
1 dl Piskefløde

Makronerne smuldres groft i 4 dessertskåle og overhældes med portvin efter ønske, sættes i køleskab. En pose frosne hindbær sættes til optøning - de er klar, når der udskille saft (~2 timer i stuetemperatur).
Før servering lægges hindbær ovenpå portvins makronerne og der pyntes med flødeskum på toppen.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ovnsyltede jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Clafoutis med agen svesker, pærer, vanille og stjerneanisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pærer med abrikosmosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ovnsyltede jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os