Logo

Kold fersken i ribssaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 storemodne ferskner
300 g ribs
saften af 1 citron
200 g sukker
2.5 dl vand

Vand og sukker bringes i kog og simrer 2 min.
Lagen tages af blusset.

Ribbede og omhyggeligt rensede ribs passeres gennem en sigte.
Denne saft hældes i sukkerlagen som tilsættes citronsaften og stilles koldt.

Fersknerne dryppes et øjeblik i kogende vand og flås.
Hver fersken skæres i 6-8 både.
Læg dem in skålen med ribssaften og stil det koldt.

Serveres i dybe tallerkner eller i små skåle.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 600 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødspætteruller med krydderurter i hvidvinssauceRaffineret, fornemt og færdigt på 45 minutter med fintsnittet gemyse til. Og så VARME KYS...
• Fyldte papayaskåleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte kyllinger med æblepeberrod + CitronsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødspætteruller med krydderurter i hvidvinssauceRaffineret, fornemt og færdigt på 45 minutter med fintsnittet gemyse til. Og så VARME KYS...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os