Logo

Kold fersken i ribssaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 storemodne ferskner
300 g ribs
saften af 1 citron
200 g sukker
2.5 dl vand

Vand og sukker bringes i kog og simrer 2 min.
Lagen tages af blusset.

Ribbede og omhyggeligt rensede ribs passeres gennem en sigte.
Denne saft hældes i sukkerlagen som tilsættes citronsaften og stilles koldt.

Fersknerne dryppes et øjeblik i kogende vand og flås.
Hver fersken skæres i 6-8 både.
Læg dem in skålen med ribssaften og stil det koldt.

Serveres i dybe tallerkner eller i små skåle.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?