Logo

Letfrossen jordbærmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g jordbær
4-5 spsk sukker efter smag
2 spsk portvin eller sherry
2 ½-3 dl piskefløde

Skyl jordbærrende og tag nogle hele bær fra til pynt.
Nip haserne af og mos jordbærrene med sukker og portvin, gerne i blender eller foodprocessor.
Pisk fløden stiv og bland den med jordbærrene. Fordel moussen i 4 portionsglas.
Sæt dem i fryseren et par timer, til moussen er halvfrossen.
Pynt med hele bær og flødeskum.

Tips: Moussen kan godt laves dagen før, men så skal den tempereres i køleskabet nogle timer, så den ikke er for hård.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.097 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolademousse cupcakesDenne chokolademoussekage er min foretrukne fødselsdagskage. Denne 2-i-1-opskrift omfatter...
• Passions-parfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Crêpes med rabarber og mascarpone-cremeMåske Verdens bedste crêpes. Der er noget forførende lækkert over de tynde gyldne...
• Chokolademousse cupcakesDenne chokolademoussekage er min foretrukne fødselsdagskage. Denne 2-i-1-opskrift omfatter...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!