Logo

Limefromage med chokoladedrys

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Limefromage med chokoladedrys


Desserten er en frisk fromage med lime og tykmælk

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Hviletid: ca. 2 timer

 

#

4 blade husblas

1-2 økologiske limefrugter

3 æg

200 g flormelis

2½ dl tykmælk eller ymer

½ liter piskefløde

Pynt:

1½ dl piskefløde

50 g mørk chokolade

*

 

Læg husblasbladene i blød i koldt vand i 5 min.

Riv limeskallen fint, og pres saften.

Knug vandet af husblassen og smelt den i en skål over vandbad sammen med ½ dl limesaft.

Lad blandingen køle lidt af.

Del æggene i blommer og hvider.

Pisk æggeblommer og flormelis til en tyk creme, og rør husblasblandingen i massen i en tynd stråle. Tilsæt fintrevet limeskal og tykmælk.

Pisk hviderne stive, og pisk fløden til blødt skum.

Vend stiftpiskede æggehvider og flødeskum i limecremen med en dejskraber.

Hæld fromagen i en skål, og sæt den i køleskabet i ca. 2 timer, til den er stivnet.

Pynt med flødeskum og hakket chokolade.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.131 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her