Logo

Limefromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 blade husblas
2 æg (pasteuriserede)
6 spsk rørsukker
½ dl limesaft
2-3 tsk revet skal af lime
5 dl piskefløde
 
Sæt husblasen i blød. Del æggene.
Pisk æggeblommerne lyse og luftige med rørsukkeret.
Vask og riv limefrugterne. Det kan variere meget, hvor meget saft en lime
indeholder, men der skal nok bruges 3-4 stk
Pres saften af frugterne.
Rør skal og saft i æggeblandingen.
Pisk hvider og fløde hver for sig.
Smelt husblasen i vandbad og lad den afkøle let, inden den vendes i
æggemassen.
Stil denne blanding koldt nogle minutter, inden både æggehvider og
flødeskum forsigtigt vendes i.
Hold ca. en dl flødeskum tilbage til pynt.
Pynt evt. med citronmelisse eller pistacier.

Stil den færdige limefromage køligt til den skal spises.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.360 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?