Logo

Limedessert med frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 æggeblommer
50 g flormelis
1 stang vanilje
6 blade husblas
2 limefrugter
½ liter piskefløde
 
Forslag til frugtblanding:
Grønne og blå druer
kakifrugter
ananas
appelsiner
 
Pisk æggeblommer og flormelis godt sammen.
Skrab vaniljekornene i æggemassen.
Læg husblasen i koldt vand.
Kom limesaft i æggemassen.
Pisk fløden til skum.
Smelt husblasen over vandbad eller ved svag varme.
Hæld den afsvalede husblas i en tynd stråle i æggemassen, mens der piskes.
Vend flødeskummet i og kom blandingen i en skyllet randform.
Dæk randformen med folie og sæt den koldt.
Vend den ud på et serveringsfad og kom den delte frugt i midten.
Kom lidt reven limeskal på desserten, før den serveres.
 
Tips: Hvis man anvender husblaspulver, stivner 1 blad husblas, kom 4 spsk koldt vand på pulveret, lad det stå i 5 min. Sæt derefter skålen over koghedt vand, til blandingen er helt klar. 
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.011 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?