Logo

Lime- og rød aalborgfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
7 plader husblas
3 æggeblommer
100 g sukker
200 g cremefraiche 18%
400 g piskefløde
Saft og skal fra 2,5 lime
7 cl. Rød Aalborg Snaps

Blødgør og smelt husblassen, pisk fløden stiv og pisk æggeblommerne + sukker hvide.
Riv limen og pres saften ud.
Kom saft og snaps i husblassen, fløde og cremefraiche.
Husblassen tilsættes æggemassen, og vendes forsigtigt i flødemassen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.116 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?