Logo

Limefromage med gin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Limefromage med gin

 

En lækker og frisk dessert, som du også kan tilberede med citron.

Arbejdstid: 30 min. Hviletid: ca. 1 time. 6 personer

 

#

4 blade husblas

1 økologisk lime

1 dl gin

3 æg (se tips)

200 g flormelis

2½ dl piskefløde

Pynt: 1 lime

*

 

LÆG husblasbladene i blød i koldt vand i 5 min.

 

VASK limefrugten. riv skallen fint, og pres saften.

 

KNUG vandet ud af husblassen, og smelt det i en skål over vandbad sammen med gin og 2 spsk limesaft. Lad blandingen køle lidt af.

 

DEL æggene i blommer og hvider.

Pisk æggeblommer og flormelis til en tyk creme, og rør husblasblandingen i massen i en tynd stråle.

Tilsæt limeskal.

 

PISK æggehviderne stive, og vend dem i limecremen.

 

PISK fløden til blødt skum, og vend den i blandingen med en dejskraber.

 

HÆLD fromagen i portionsglas, og sæt dem i køleskabet i ca. 1 time, til fromagen er stivnet.

Pynt med skiver af lime.

 

TIPS: Du kan også bruge pasteuriserede æggehvider og æggeblommer.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 416 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Limefromage med chokoladedrysDesserten er en frisk fromage med lime og tykmælk
• Limonade med lime og mynteNår du har indtaget dine daglige 2 liter vand, er det tilladt at gøre resten af dagens...
• Limefromage med chokoladedrysDesserten er en frisk fromage med lime og tykmælk
• Chokolademousse - mikroovnDenne chokolademousse er ualmindelig lækker, cremet og fløjlsblød, og den kan pyntes med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os