Logo

Limefromage med gin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Limefromage med gin

 

En lækker og frisk dessert, som du også kan tilberede med citron.

Arbejdstid: 30 min. Hviletid: ca. 1 time. 6 personer

 

#

4 blade husblas

1 økologisk lime

1 dl gin

3 æg (se tips)

200 g flormelis

2½ dl piskefløde

Pynt: 1 lime

*

 

LÆG husblasbladene i blød i koldt vand i 5 min.

 

VASK limefrugten. riv skallen fint, og pres saften.

 

KNUG vandet ud af husblassen, og smelt det i en skål over vandbad sammen med gin og 2 spsk limesaft. Lad blandingen køle lidt af.

 

DEL æggene i blommer og hvider.

Pisk æggeblommer og flormelis til en tyk creme, og rør husblasblandingen i massen i en tynd stråle.

Tilsæt limeskal.

 

PISK æggehviderne stive, og vend dem i limecremen.

 

PISK fløden til blødt skum, og vend den i blandingen med en dejskraber.

 

HÆLD fromagen i portionsglas, og sæt dem i køleskabet i ca. 1 time, til fromagen er stivnet.

Pynt med skiver af lime.

 

TIPS: Du kan også bruge pasteuriserede æggehvider og æggeblommer.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.074 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?