Logo

Limefromage med granatæblekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 blade husblas
2 pasteuriserede æg
6 spsk rørsukker
½ dl limesaft
3 tsk revet limeskal
5 dl piskefløde
1-2 granatæbler
 
Det er næsten mest de sarte forårsfarver der har inspireret til denne lette og friske limefromage.
Der er en del forskel på, hvor meget saft der er i en limefrugt, men du skal nok bruge 3-4 stykker til denne opskrift.
Sæt husblasen i blød i koldt vand og del æggene.
Blommerne piskes lyse og lette med sukkeret.
Riv den limeskal du skal bruge, men vær forsigtig, kun det grønne skal med, og skallen er meget tynd.
Pres aften af limefrugterne.
Rør saft og skal i æggeblommerne.
Smelt husblasen med den væde der hænger ved i en skål over vandbad.
Lad den køle af et øjeblik inden den vendes i æggemassen.
Stil denne blanding koldt i ca. 10 minutter mens fløde og æggehvider piskes stive.
Vend begge dele i æggemassen med mild hånd, men hold ca. 1 dl flødeskum tilbage til pynt.
Hæld blandingen i høje glas eller en smuk skål og lad den stivne et par
timer inden servering.
Inden serveringen pyntes der med granatæblekerner.
Fjern al den hvide hinde først.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.402 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?