Logo

Lun æblekage med rugbrødslåg og flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
citronsaft
flødeskum af 4 dl piskefløde
2 dl piskefløde
100 g revet rugbrød
100 g sukker
100 g marcipan
150 g blødt smør
100 g brun farin
75 g smør
kanel
6-7 syrlige æbler
 
Æblekage Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i både.
Drys med kanel.
Smelt smør og brun farin på en pande og vend æblebådene i.
Kom det hele i smurte portionsforme eller i et ovnfast fad.
Pisk smør, marcipan og sukker til en lind masse, tilsæt det revne rugbrød og kom til sidst piskefløden i.
Hæld blandingen over æblerne og bag dem i 15-20 min, i en forvarmet ovn ved 180°C.
Smag flødeskummen til med citronsaft lige før servering.
Server den lune æblekage på tallerken med kold flødeskum.
Pynt eventuelt med lidt citronmelisse.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.009 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vanille parfait med modne jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk dessertkage med mandler - her er italienske engle og syngerTil en god middag hører også en lækker italiensk dessert. Italienerne kan andet end at...
• Æblekage i et snuptagEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanille parfait med modne jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os