Logo

Lun ananascrumble med pistacienødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Lun ananascrumble med pistacienødder

 

Gør desserterne klar i små, ovnfaste skåle - så er det ingen sag at byde gæster på middag.

4 personer. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 20 min.

#

1 frisk ananas

Crumble:

100 g koldt smør

100 g hvedemel

75 g sukker

75 g pistacienøddekerner eller hasselnødder

Tilbehør:

evt. flødeskum

*

Tænd ovnen på 200 °C.

Skræl ananassen, og skær den i mindre stykker.

Læg dem i 4 ovnfaste portionsforme eller i et ovnfastfad i et jævnt lag.

Smuldr koldt smør med mel, til det ligner revet ost.

Tilsæt sukker og hakkede nødder.

Fordel drysset i et jævnt lag over ananas- stykkerne, og bag desserterne i ca. 20 min. ved 200 °C.

Server evt. med flødeskum.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 237 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Baklava med ananasVi har her lavet den typisk tyrkiske kage baklava på en lidt anderledes måde - vi bager...
• Ovnbagt frugt med honningskyrDesserten er frisk frugt bagt i ovnen og serveret med en creme rørt af skyr og honning
• Bagt frugt med limeskumBagt frugt er skræddersyet til familier med børn
• Ananasis med chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!