Logo

Lun ananascrumble med pistacienødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lun ananascrumble med pistacienødder

 

Gør desserterne klar i små, ovnfaste skåle - så er det ingen sag at byde gæster på middag.

4 personer. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 20 min.

#

1 frisk ananas

Crumble:

100 g koldt smør

100 g hvedemel

75 g sukker

75 g pistacienøddekerner eller hasselnødder

Tilbehør:

evt. flødeskum

*

Tænd ovnen på 200 °C.

Skræl ananassen, og skær den i mindre stykker.

Læg dem i 4 ovnfaste portionsforme eller i et ovnfastfad i et jævnt lag.

Smuldr koldt smør med mel, til det ligner revet ost.

Tilsæt sukker og hakkede nødder.

Fordel drysset i et jævnt lag over ananas- stykkerne, og bag desserterne i ca. 20 min. ved 200 °C.

Server evt. med flødeskum.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 437 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?