Logo

Lun ferskendessert med nøddecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
12 modne fersken
100 g hasselnøddekerner
4 æg
150 g sukker
3 dl mælk
smør og sukker til fadet
 
Fersken skylles og skæres i både ind mod stenen.
Mandlerne males eller blendes til hvedemel.
Fadet smøres med smør og drysses med sukker.
Fersknerne lægges i fadet.
Mandelmel, æg og sukker piskes let og luftigt.
Mælken tilsættes, og dejen hældes over fersknerne.
Desserten bages ved 180ºC i ca. 40 minutter.
Vælges portionsanretninger, er det nok med ca. 25 min.
Desserten serveres lun.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.625 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her