Logo

Lun ferskendessert med nøddecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
12 modne fersken
100 g hasselnøddekerner
4 æg
150 g sukker
3 dl mælk
smør og sukker til fadet
 
Fersken skylles og skæres i både ind mod stenen.
Mandlerne males eller blendes til hvedemel.
Fadet smøres med smør og drysses med sukker.
Fersknerne lægges i fadet.
Mandelmel, æg og sukker piskes let og luftigt.
Mælken tilsættes, og dejen hældes over fersknerne.
Desserten bages ved 180ºC i ca. 40 minutter.
Vælges portionsanretninger, er det nok med ca. 25 min.
Desserten serveres lun.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.471 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?