Logo

Lune frugtspid med is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Lune frugtspid med is

 

Slut en middag af med at stege lidt frugt på grillens eftervarme. Det er hyggeligt og smager godt.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: ca. 10 min. Ikke fryse-egnede. (4 personer)

 

#

8 grillspid i træ

250 g jordbær

½ frisk ananas (ca. 250 g)

olie til grillen

 

Tilbehør:

vaniljeis

2-3 spsk flydende honning

*

 

Læg træspiddene i koldt vand 1 times tid.

Skyl jordbær og skær store bær i halve.

Skræl ananassen og skær den i stykker på samme størrelse som jordbærrene.

Fordel stykkerne på spiddene.

Pensl grillen med olie og grill frugtspiddene på alle sider på eftervarmen fra grillen efter stegning af hovedretten.

Rør isen blød evt. på en foodprocessor.

Server grillspiddene lune med honning og rørt is.

 

TIPS: Du kan også bruge fersken, nektarin eller banan til frugtspiddene.


Lune frugtspid med is



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 466 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugtsalat med råcreme 2Friske frugter i sukkerlage med råcreme er altid populært. Varier frugten efter sæson og...
• Frisk frugtsalat med mynteVend sæsonens friske bær og frugter med hjemmelavet myntesukker - det er nemt og smager...
• Frugtsalat med nødderKreativ brug af smuk og farverig frugt giver mange ideer til kalorie- fattige retter....
• Frugtsalat med frugtcoulis og vanilleisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!