Logo

Lune kirsebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 personer

ca. 400 g udstenede søde kirsebær
75 g rørsukker
25 g smør

De halveret kirsebær lunes på en pande med sukker og smør. Når kirsebærrene begynder, at karamellisere serveres de som de er eller som tilbehør til is eller en god chokoladekage

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 788 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lun æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blåbær- og marengsisDenne blåbær og marengis er meget lækker. Isen er let at lave, den skal dog stå i fryseren...
• Minestrone + OstesandwichEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lun æblekage med makroner og nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os