Logo

Lune kirsebær 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g udstenede søde kirsebær
75 g rørsukker
25 g smør

De halveret kirsebær lunes på en pande med sukker og smør. Når kirsebærrene begynder, at karamellisere serveres de som de er eller som tilbehør til is eller en god chokoladekage
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 888 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugtsalat med marcipanflødeskumTil dessert er der abemad med flødeskum, som er let at lave og et forfriskende punktum på...
• Soupe de ChampagneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pære tarte tatin med lakrids-pæreparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ostefyldte fersknerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!