Logo

Lune skovjordbær med mandel-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fraises tièdes, Glace Amande amère
(4 personer)
 
300 g skovjordbær
2 spsk honning
1 tsk jordbærekstrakt
4 mynteblade
Mandelis (eller vaniljeis)
 
Skær jordbærrene i kvarte.
Striml myntebladene fint.
Varm en gryde op med honning, tilsæt jordbærekstrakt, jordbær og mynteblade.
Vend rundt med en ske to gange og tag så gryden af blusset.
Læg et "æg" is på hver tallerken og fordel de lune jordbær omkring.
Vin: Portvin eller Sauternes
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.812 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her