Logo

Lune skovjordbær med mandel-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Fraises tièdes, Glace Amande amère
(4 personer)
 
300 g skovjordbær
2 spsk honning
1 tsk jordbærekstrakt
4 mynteblade
Mandelis (eller vaniljeis)
 
Skær jordbærrene i kvarte.
Striml myntebladene fint.
Varm en gryde op med honning, tilsæt jordbærekstrakt, jordbær og mynteblade.
Vend rundt med en ske to gange og tag så gryden af blusset.
Læg et "æg" is på hver tallerken og fordel de lune jordbær omkring.
Vin: Portvin eller Sauternes
 
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.218 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?