Logo

Mørk chokoladeganache med Agen svesker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
240 g Pur Caraïbe 66% Valrhona chokolade
150 g piskefløde.
40 g honning
125 g finthakkede Agen svesker
40 g Armagnac
 
Overtræk:
Chokolade og cacaopulver
 
Hak chokoladen fint og kom den i en skål.
Bring piskefløde og honning i kog.
Hæld langsomt, lidt efter lidt, den kogende blanding over den hakkede chokolade.
Rør med en gummidejskraber med små runde bevægelser i midten af massen, indtil man opnår en elastisk og glansfuld kerne.
Denne elastiske konsistens skal gerne bevares, indtil blandingen er færdig.
Når massen er rørt, til den er helt homogen og glat, ved ca. 35°-40°, tilsættes det bløde smør, de hakkede svesker og alkohol, og blandingen røres færdig.
Hæld massen i en form eller lille ramme og lad ganachen stå til næste dag,
Skær ganachen ud i mindre stykker og overtræk dem med tempereret mørk chokolade.
Rul dem i cacaopulver.
 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 912 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Citronrisbudding En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pæreparfait med kirsebær i kirschEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Elegant jordbærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronrisbudding En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!