Logo

Mandelfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg, delte
2 spsk sukker
50 g smuttede, hakkede mandler
1/2 dl mandel-likør eller 1 tsk mandel-essens
4 blade husblas
2 dl piskefløde, pisket til skum
1/2 liter kirsebærsauce

Æggeblommer og sukker røres godt. Mandler og likør tilsættes. Den udblødte husblas smeltes over damp og røres i. Når massen begynder at blive jævn, blandes flødeskum og stiftpiskede æggehvider forsigtigt i. Fromagen fyldes i en skål og pyntes med syltede eller henkogte kirsebær. lagen fra bærrene eller kirsebærsaft jævnes med Ideal jævning og serveres til, kold eller lunken.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.233 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HindbærskumEnkel opskrift til lækker og luftigt hindbærskum til en let dessert. Hindbærskum kan også...
• Tærte med rødvinspocherede figner 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærskumEnkel opskrift til lækker og luftigt hindbærskum til en let dessert. Hindbærskum kan også...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os